Artelac® Nature szemcsepp

Kinek?

Életmódunk miatt szemünket fokozott terhelés éri, ami gyakran vezet irritációhoz, és szemszárazsághoz. A váratlanul megjelenő tünetek rendkívül zavaróak lehetnek. Viszkető érzés, fényérzékenység, indokolatlan könnyezés, esetenként homályos látás, sőt szemfájdalmak is jelentkezhetnek. Érdemes már az első tünetek jelentkezésekor alkalmazni az Artelac® Nature szemcseppet, hiszen ezzel megelőzhetjük a súlyosabb problémák kialakulását.

Miért?

Szemünk egészségét hosszú távon is megőrizhetjük! Fontos szem előtt tartanunk, hogy már az első tünetek jelentkezésekor érdemes kezelni a szemszárazságot. Irritáció esetén első megoldásként az Artelac® Nature ajánlott, amely kíméletes módon regenerál és hidratál. Akár naponta többször is használható, az Artelac® Nature azonnal megnyugtatja szemünket. Gyors megoldást jelent, hogy zökkenőmentesen végezhessük munkánkat, és önfeledten élvezhessük a szórakozás perceit.

Thumbnail
Termékelőnyök

Már az első használat után megnyugtatja a szemet. Euphrasia-kivonatot tartalmaz, amit szemvidítófűnek is hívnak. Ez a különleges gyógynövény iridoid-glikozidokat (eufrozidot, aukubint, katalpolt) tartalmaz, amelyek gyulladásgátló hatásúak. A szemvidítófű szembántalmak és szemfáradtság esetén is ajánlott! Az Artelac® Nature ezen felül hialuronsavat is tartalmaz, ami a könnyfilmben is megtalálható, így természetes módon hidratálja a szemet. Szabadalmaztatott pumpamechanizmusának köszönhetően nincs szükség tartósítószerre. Akár minden nap, naponta többször is használhatjuk.

Betegségek:

Irritált szemek
Túlterhelés miatt fellépő szemszárazság, amikor felborul a könnyfilm természetes pótlása.

Szemfáradtság
A szem esetenkénti, illetve rendszeres, például munkából adódó megerőltetése miatt a szemnek hosszabb regenerációra van szüksége.

Szemkötőhártya-gyulladás
Tünetei a szem kivörösödése, az idegentest érzés és a viszketés, valamint a gyakori könnyezés. Ilyenkor azonnali kezelés ajánlott!

Pihentesse a szem izmait!

Fokozott és hosszan tartó megterhelés esetén különösen fontos a szemizmok regenerálása. Monitorhasználat esetén 20-30 percenként 1 percre hunyja be szemét és lazítsa el szemhéjait!

Ügyeljen a higiéniára!

Gyakran mosson kezet, ne nyúljon a szemébe, ne dörzsölje azt! Cseréljen gyakran törölközőt, ágyneműt, párnahuzatot! Figyelmesen válassza meg kozmetikumait!

Használjon védőszemüveget!

Válasszon mindig a munka jellegének megfelelő védőszemüveget, amely meggátolja az irritáló anyagok, például a szálló por, az állati szőr vagy a vegyszerek szembe jutását!

Így használja a terméket!

Thumbnail

1.
Minden használat előtt vegye le az átlátszó fehér védőkupakot a tartály hegyéről, egy csavaró mozdulattal.

Thumbnail

2.
Figyelem! Első használat előtt és ha a tartály már egy ideje nem volt használva: Tartsa a tartályt a hegyével lefelé és addig nyomja a pumpát, amíg egy csepp kicseppen.

Thumbnail

3.
Tartsa a tartályt az alábbiak szerint: Helyezze a hüvelykujját az ergonómikus hüvelykujj-tartóra, és ujjaival rögzítse az alsó részt. Két ujját a tartály aljára kell helyezni.

Thumbnail

4.
Irányítsa a tartályt hegyével lefelé. Hajtsa hátra a fejét. Óvatosan húzza le az alsó szemhéját a szabad kezének egyik ujjával, tartsa a tartályt függőleges helyzetben a szeme felett. Nyomja meg óvatosan a pumpát és cseppentsen egy cseppet a szemébe.

Letöltöm99.95 KB