Artelac® CL

Nem tudta abbahagyni kedvenc sorozatát, és megerőltette a szemét? Fáradt, égő érzést tapasztal?

Az Artelac® CL felfrissíti és megnyugtatja a szemet. Szemszárazság-érzés, szemfáradtság vagy a szemben jelentkező égő érzés esetén ajánlott. Könnyen használható, akár kemény kontaktlencse nedvesítésére is alkalmas.

Lágy kontaktlencse viselésekor nem alkalmazható, de ebben az esetben válassza az Artelac Splash vagy az Artelac Rebalance szemcseppeket!

Artelac® Splash

Monitorhasználat közben tapasztalja a szemszárazság tüneteit? Kontaktlencséi okoznak irritációt? A szennyezett levegő, klíma használat vagy szálló por miatt viszket és ég a szeme?

Az Artelac® Splash természetes módon frissíti, nyugtatja a szemét.

Innovatív adagolórendszerének köszönhetően bárhol, bármikor praktikusan használhatja, amikor szükségesnek ítéli.

Artelac® Rebalance

Tünetei az életkorából adódnak? Változókori szemszárazságtól szenved? Gyógyszer mellékhatásokról van szó? Esetleg szemműtéten esett át?

Az Artelac® Rebalance komplex összetétele a szem felszínén maradva tartós nedvesítést biztosít a száraz szem minden tünetére a természetes könnyfilm esszenciális összetevőinek pótlásával.

Tartósan fennálló panaszok esetén ajánlott!

Artelac® TripleAction

Irodai munkája miatt éri nagy terhelés éri a szemét? Panaszai intenzíven jelentkeznek, és gyakran igen kellemetlenek? Úgy érzi, nincs segítség?

Az Artelac® Triple Action-t -t úgy fejlesztették, hogy a szem felszínén maradva erőteljes nedvesítést biztosítson a tünetek azonnali és tartós enyhítése érdekében.

Összetétele a könnyfilm mindhárom rétegét támogatja, így pótolja és megköti a nedvességet valamint védi a szemfelszínt.