Artelac® Splash

Monitorhasználat közben tapasztalja a szemszárazság tüneteit? Kontaktlencséi okoznak irritációt? A szennyezett levegő, klíma használat vagy szálló por miatt viszket és ég a szeme?

Az Artelac® Splash természetes módon frissíti, nyugtatja a szemét.

Szabadalmaztatott pumparendszerének köszönhetően tartósítószermentes, bárhol, bármikor praktikusan használhatja, amikor szükségesnek ítéli.

Artelac® Rebalance

Tünetei az életkorából adódnak? Változókori szemszárazságtól szenved? Gyógyszer mellékhatásokról van szó? Esetleg szemműtéten esett át?

Az Artelac® Rebalance komplex összetétele a szem felszínén maradva tartós nedvesítést biztosít a száraz szem minden tünetére a természetes könnyfilm esszenciális összetevőinek pótlásával.

Tartósan fennálló panaszok esetén ajánlott!

Artelac® TripleAction

Irodai munkája miatt éri nagy terhelés éri a szemét? Panaszai intenzíven jelentkeznek, és gyakran igen kellemetlenek? Úgy érzi, nincs segítség?

Az Artelac® Triple Action-t -t úgy fejlesztették, hogy a szem felszínén maradva erőteljes nedvesítést biztosítson a tünetek azonnali és tartós enyhítése érdekében.

Összetétele a könnyfilm mindhárom rétegét támogatja, így pótolja és megköti a nedvességet valamint védi a szemfelszínt.

Artelac® NighttimeGel

Tartósan jelentkező szárazszem-panaszoktól szenved? Estére kifárad a szeme? Ez a termék a szemszárazság kezelésére eredetileg rendelt készítménnyel együtt is használható, fokozott védelem biztosítása céljából.

Az Artelac® NighttimeGel a könnyfilm mindhárom rétegét támogatja: nedvesítő hatásával és a szemfelszín védelmének biztosításával hosszú távon is enyhíti a tüneteket.

A regeneráló hatás érdekében mindössze egyetlen csepp szükséges 15 perccel lefekvés előtt. Próbálja ki Ön is!

Artelac® CL

Nem tudta abbahagyni kedvenc sorozatát, és megerőltette a szemét? Fáradt, égő érzést tapasztal?

Az Artelac® CL felfrissíti és megnyugtatja a szemet. Szemszárazság-érzés, szemfáradtság vagy a szemben jelentkező égő érzés esetén ajánlott. Könnyen használható, akár kemény kontaktlencse nedvesítésére is alkalmas.

Lágy kontaktlencse viselésekor nem alkalmazható, de ebben az esetben válassza az Artelac® Splash vagy az Artelac® Rebalance szemcseppeket!